September 09, 2010, 05:48:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome on Iteracija forum! | Dobrodošli na Iteracija forum!
Itercija site

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: "Èi¹æenje" RAM-a  (Read 724 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Injection
Administrator
Brigadir
*

xD

randy2841@hotmail.com
WWW Email
« on: September 20, 2009, 09:37:37 AM »

Dark Ice mi je spomenuo da postoje neki dobri programi za èi¹æenje RAMa pa ne zanimaju koji su ovako meðu najboljima...

Kad sam tek kupio laptop, GTA IV mi je dosta dobro radio a sad mi FPS pada do 5  nesretan Malo sam oèistio desktop (koji je imao 40 GB  smijeh) i brisao neke nepotrebne stvari te instalirao antivirusni i sad je bolje, no u idleu mi RAM bude preko 1 GB (¹to je otprilike normalno za Vistu ali ipak bi ga volio oèistit).

Nemac
Poručnik
*

« Reply #1 on: September 20, 2009, 12:57:25 PM »

hm èi¹æenje RAMA

prvo ¹to mi pada na pamet je da ga izvadi¹ i po¹prica¹ kontak sprejom zafrkancija

Moram priznati da mi je taj pojam nepoznat, te da nisam znao da postoje progeami za èi¹æenje RAMa.
Mo¾da neki za optimizaciju rada, za bolje adresiranje stranica i sl.
U pravilu RAM je skup bistabila, koji ga¹enjem gube napon, odnosno bri¹u se pa ne znam da li je potrebno imati dodatan program za to

Za koji si to program èuo, volio bih malo prouèiti
Injection
Administrator
Brigadir
*

xD

randy2841@hotmail.com
WWW Email
« Reply #2 on: September 20, 2009, 09:53:22 PM »

Pa to i pitam, dali postoje neki programi...

A pod "èi¹æenje" mislim da se maknu neki procesi koji zauzimaju resurse...

Nisam imao antivirusni dosad i stoposto su mi se svakakve gluposti uvalile (buduæi da mi FPS na GTA IV sad zna pasti na 5  nesretan a prije je radilo dobro)... Znam da se RAM bri¹e kod ga¹enja, ali ako je virus ili neka glupost, kod ponovnog startanja kompjutera opet on odlazi u RAM...

Evo malo statusa mojeg PCa.... Trenutno mi radi samo Winamp (svira), FTP (idle - ne radi nista) i ovaj browser (Opera)...

Dark Ice
Administrator
Satnik
*

white-slayer@hotmail.com
Email
« Reply #3 on: September 20, 2009, 10:49:59 PM »

MemTurbo 4 googlaj...

Injection
Administrator
Brigadir
*

xD

randy2841@hotmail.com
WWW Email
« Reply #4 on: September 21, 2009, 09:07:17 AM »

Skinuo sam trial za poèetak da vidim kako æe ¹ljakat... Ako budem zadovoljan, tra¾it æu crack...

Pitao me sva neka pode¹enja a ja sam onako na blef pode¹avao dok ne sku¾im kako to funkcionira  smijeh

Dark Ice
Administrator
Satnik
*

white-slayer@hotmail.com
Email
« Reply #5 on: September 21, 2009, 09:48:44 AM »

Skinuo sam trial za poèetak da vidim kako æe ¹ljakat... Ako budem zadovoljan, tra¾it æu crack...

Pitao me sva neka pode¹enja a ja sam onako na blef pode¹avao dok ne sku¾im kako to funkcionira  smijeh

Idi na Scrub RAM. To sve rije¹ava.

Nemac
Poručnik
*

« Reply #6 on: September 21, 2009, 09:53:56 AM »

napomena:
kada radi¹ print screen nekog programa, klikni na ekran da je aktivan pa ALT + PRINT SCREEN da ti ne slika prostor cijelog ekrana.

Mislim da ti MEMTurbo neæe rje¹iti problem spy i trojan koji ti oèito podi¾u zauzeæe procesora i memorije
Injection
Administrator
Brigadir
*

xD

randy2841@hotmail.com
WWW Email
« Reply #7 on: September 21, 2009, 07:23:49 PM »

Instalirao sam antivirusni sad iako je free. Moram nabavit Kaspersky  zafrkancija pa æe virusi dobit  batine  smijeh

Pages: [1]
  Print  

Jump to: